Të jesh shef nuk është e lehtë

te-jesh-shef-nuk-eshte-e-lehte

Lidershipi pothuajse gjithmonë është portretizuar si një ndër gjërat më të synuara nga shumë sidomos kur kompania në të cilën lideri është në krye është e suksesshme. Por lidershipi ka edhe një anë tjetër, për të cilën pothuajse nuk flitet fare, përgjegjshmëria, stresi dhe vetmia që fshihet pas liderëve më të suksesshëm. Pjesa më e madhe e liderëve shfaqen si njerëz të suksesshëm dhe të fortë por…

Source