KEDS njofton se këto vende pritet të mbesin nesër pa rrymë

keds-njofton-se-keto-vende-pritet-te-mbesin-neser-pa-rryme

KEDS njofton për vendet që pritet të kenë ndërprerje të energjisë. Prishtinë 1.TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet: Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00 Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Vitia e Marevcit dhe Mareci. Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV. 2. TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet: TS 10/0.4 kV Fabrika e kasetave 1…

Source