Vera është periudha më e mirë për të kërkuar punë

vera-eshte-periudha-me-e-mire-per-te-kerkuar-pune

Vera është një periudhë e mrekullueshme për të ngadalësuar ritmin, për të dalë me miqtë dhe për të gjetur pak pushim dhe relaks. Por është gjithashtu një periudhë e mirë për të nisur kërkimin tuaj për punë. Nëse keni menduar për ndryshimin e pozicionit apo kompanisë, mos prisni deri pas sezonit të pushimeve; ju kurrë nuk e dini se ku dhe kur do të gjeni mundësinë më të mirë, thotë Penny Queller…

Source