Qeveria Kurti mban mbledhje në mesnatë, shkarkohet Bordi i Drejtorëve të KRU “Gjakova”

Në një mbledhje në mbrëmjen e së shtunës, Qeveria në detyrë e Kosovës ka vendosur të shkarkojë Bordin e Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike, Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova”.

Po ashtu është emëruar Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve:

1. Robert Lekaj, kryesues dhe drejtor;
2. Luan Matoshi, drejtor;
3. Miranda Zherka, drejtore; dhe
4. Urim Gashi, drejtor.