Privatizohet ‘havaja’: Dy astronautët mbërrijnë me anijen kozmike të Muskut në Stacionin Hapësinor

privatizohet-‘havaja’:-dy-astronautet-mberrijne-me-anijen-kozmike-te-muskut-ne-stacionin-hapesinor

Astronautët e NASA-s dhe SpaceX kanë arritur në Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar si pjesë e misionit historik tashmë. Astronautët Doug Hurley dhe Bob Behnken arritën në destinacion pas një udhëtimi 19 orësh që filloi nga Qendra Hapësinore Kennedy. Kjo ishte e para herë që kompania hapësinore e Elon Muskut – apo çfarë kompanie private – çon […]

The post Privatizohet ‘havaja’: Dy astronautët mbërrijnë me anijen kozmike të Muskut në Stacionin Hapësinor appeared first on Rahovecnews.