Në punën tuaj të parë, duhet të fitoni besimin nga kolegët e mbikëqyrësit

ne-punen-tuaj-te-pare,-duhet-te-fitoni-besimin-nga-koleget-e-mbikeqyresit

Kur nisni punën tuaj të parë pas diplomimit, ka shumë gjëra të cilat ju duhet t’i mësoni të cilat nuk janë në libra. Janë disa gjëra që vetëm praktika mësimore ose më saktë eksperienca e punës së parë mund t’ua a mësojë. Këtu janë disa këshilla nga Rahovec Newse për të pasur parasysh nga të gjithë ju që diplomoheni së shpejti dhe nisni karrierën tuaj. Puna juaj e parë nuk është fati juaj…

Source