Katedralja “Nënë Tereza” mban meshën e parë të së dielës pas mbylljes si pasojë e COVID-19

katedralja-“nene-tereza”-mban-meshen-e-pare-te-se-dieles-pas-mbylljes-si-pasoje-e-covid-19

Katedralja “Shën Nënë Tereza” në Prishtinë sot mban për herë të parë meshën e së dielës  së rrëshajave, që nga mbyllja e saj për shkak të mos përhapjes së pandemisë Covid-19

Besimtarët katolikë janë të pranishëm në këtë meshë duke respektuar masat e vendosura nga Ministria e Shëndetësisë, duke mbajtur maska dhe duke respektuar distancën.

Gjithashtu, në hyrje të katedrales është i vendosur tuneli dezinfektues nëpërmjet të cilit kalojnë besimtarët, shkruan KlanKosova.

Ndërsa në bankat e katedrales janë të shënuara e me shenja se ku mund të ulen deri në katër persona për të respektuar distancën e nevojshme sipas udhëzimeve të IKSHPK-së dhe udhëzimeve të Dioqezës së Katedrales “Shën Nënë Tereza”.