14 këshilla nga liderë për fillimin e një biznesi

14-keshilla-nga-lidere-per-fillimin-e-nje-biznesi

Fillimi i një biznesi nuk është një detyrë e lehtë, dhe ka shumë këshilla për këtë. Mirëpo, prej kujt tjetër t’i kërkojmë përveç njerëzve më të suksesshëm në botë? Nga mendimi vizual në gjetjen e ekuilibrit dhe kontrollit, udhëheqësit e biznesit si Jeff Bezos, Sheryl Sandberg dhe Warren Buffett ndajnë këshillat e tyre për ndërmarrësit ambiciozë. Ja se çfarë mund të mësoni për fillimin e një…

Source