Kemi 4 dardha dhe 4 persona, secili merr nga një. Si ka mundësi që në fund mbeti një dardhë në shportë?!

kemi-4-dardha-dhe-4-persona,-secili-merr-nga-nje.-si-ka-mundesi-qe-ne-fund-mbeti-nje-dardhe-ne-shporte?!

Është vërtetuar shkencërisht se truri ka nevojë për trainim për të qëndruar në gjendje të mirë. Zgjidhja e enigmave është një mënyrë argëtuese për ta bërë trurin tuaj të mendojë jashtë kutisë ose të lodhet duke u përpjekur.

Ne kemi përgatitur një enigmë që ju ndihmon ta stërvisni trurin tuaj.

Ka katër dardha në një shportë dhe 4 persona në një dhomë. Çdo person mori nga një dardhë dhe në fund sërish mbetet një në shportë. Si ka mundësi të ndodhë kjo gjë?

The post Kemi 4 dardha dhe 4 persona, secili merr nga një. Si ka mundësi që në fund mbeti një dardhë në shportë?! appeared first on Rahovec News.