Kaos në SHBA: Trump kërcënon protestuesit

kaos-ne-shba:-trump-kercenon-protestuesit

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump pas kaosit që është shkaktuar në Amerikë për shkak të mënyrës së vrasjes së George Floyd, ka kërcënuar protestuesit e dhunshëm me arrestime të shumta.

Trump pak më parë reagoj duke thënë se ” Qeveria Federale do të hyjë brenda dhe të bëjë atë që duhet të bëhet, dhe kjo përfshin përdorimin e fuqisë së pakufizuar të Ushtrisë sonë dhe arrestimeve të shumta”.

“Kalimi i linjave shtetërore për të nxitur dhunë është një KRIM FEDERAL! Guvernatorët Liberalë dhe Kryetarët e Bashkive duhet të bëhen më të ashpra ose Qeveria Federale do të hyjë brenda dhe të bëjë atë që duhet të bëhet, dhe kjo përfshin përdorimin e fuqisë së pakufizuar të Ushtrisë sonë dhe arrestimeve të shumta. Faleminderit!”, tha ai.

The post Kaos në SHBA: Trump kërcënon protestuesit appeared first on Rahovecnews.net.