ASK-ja tregon se cilat janë punët që paguhen më së shumti në Kosovë

ask-ja-tregon-se-cilat-jane-punet-qe-paguhen-me-se-shumti-ne-kosove

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar raportin për nivelin e pagave për vitet 2012-2019. Sipas këtij raporti, paga mesatare bruto në Kosovë gjatë vitit 2019 ishte 602 euro. Kjo agjenci ka dhënë detaje edhe për punët që paguhen më së shumti në vend. Bazuar në këtë raport, paga më e lartë është për ata që merren me furnizim me energji elektrike, gaz, avull dhe ajër të kondicionuar.

Source