Tre hapa për të zgjedhur një karrierë

tre-hapa-per-te-zgjedhur-nje-karriere

Shpesh vëmë re njerëz të cilët nuk kanë mbaruar një universitet, por kanë një biznes të suksesshëm, apo mjek të cilët bëjnë karrierë në politikë dhe inxhinier në biznes. Si ia dolën këta njerëz të ngjiten aty ku janë? Nëpërmjet një kombinimi fati, vetëbesimi dhe vetë-ndërgjegjësimi. Gjithsecili mundohet ta marrë me mend apo imagjinojë se ku mund ta çojë karriera pas diplomimit. Por…

Source