Shenjat se po punoni shumë, filloni të jetoni

shenjat-se-po-punoni-shume,-filloni-te-jetoni

Në një kohë kur kultura e biznesit është shumë konkurruese, të punosh shumë dhe të qëndrosh i dedikuar janë bërë cilësi të nevojshme që të qëndroni në biznes. Në fakt, këto janë shprehi të pritura. Mirëpo, është e rëndësishme të dini se ku të vini kufirin, duke mbajtur në mend se puna juaj lehtë mund të ju konsumojë. Këtu është një listë prej gjashtë gjërave të cilat tregojnë se ju i kushtoheni…

Source