Puna e pavarur, avantazhet e të këqijat

puna-e-pavarur,-avantazhet-e-te-keqijat

Si të kuptoni nëse të punuarit në mënyrë të pavarur është ajo çka ju duhet? Të punuarit nga shtëpia ka avantazhet e saj, sidomos nëse do të marrin si referencë punonjësit të cilët ndihen të mbingarkuar dhe të pavlerësuar. Por përpara se të vendosni që të punoni nga shtëpia, ju nuk duhet të mendoni vetëm se ju do të jeni “bosi” i ardhshëm, por mbi të gjitha duhet të merrni në konsideratë të gjitha…

Source