Matoshi: AKR-ja është pro një qeverie të re

matoshi:-akr-ja-eshte-pro-nje-qeverie-te-re

Në një lidhje direkte në edicionin Special në Klan Kosova, ai ka thënë se AKR është për t’i dhënë zgjidhje formimit të një Qeverie të re.

“Vendimet e Kushtetuese nuk janë të komentueshme, ato kërkojnë zbatueshmëri nga të gjitha palët”.

“Ky vendim duhet të pranohet nga të gjithë dhe të gjejë zbatueshmëri”.

“Qëndrimin e Behgjet Pacollit dhe AKR-së e dini, ne jemi për t’i dhënë zgjidhje zgjedhjes së një Qeverie të re”.