Zhduket një burrë në Mitrovicë

zhduket-nje-burre-ne-mitrovice

Një grua ka raportuar në polici se burri i saj është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e tij

Rasti ka ndodhur në Mitrovicë.

Siç njofton policia në raportin 24 orësh,  rasti është duke u hetuar.

“Mitrovicë 26.05.2020 – 10:00. Më 27.05.2020 ankuesja femër kosovare, ka raportuar se bashkëshorti i saj mashkull kosovar është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e tij. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raport.