Prodhuesit morën përkrahjen e ministrit Mustafa për rimëkëmbjen e sektorit prodhues e përpunues

prodhuesit-moren-perkrahjen-e-ministrit-mustafa-per-rimekembjen-e-sektorit-prodhues-e-perpunues

Prodhuesit morën përkrahjen e ministrit Mustafa për rimëkëmbjen e sektorit prodhues e përpunues. Sot Klubi i Prodhuesve të Kosovës u takua me Ministrin në detyrë të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, z.Besian Mustafa, ku diskutuan për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë në vend, sfidat e sektorit si rezultat i pandemisë COVID-19 dhe projektet përkrahëse ndaj këtij sektorit…

Source