Ministri Mustafa priti në takim përfaqësuesit e Klubit të Prodhuesve të Kosovës

ministri-mustafa-priti-ne-takim-perfaqesuesit-e-klubit-te-prodhuesve-te-kosoves

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa priti sot në takim përfaqësuesit e Klubit të Prodhuesve të Kosovës, me të cilët ka diskutuar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e prodhimtarisë bujqësore, pas gjendjes së krijuar në vend nga COVID-19. Gjatë takimit, Ministri Mustafa i ka njoftuar ata me masat që ka ndërmarrë MBPZhR-ja për tejkalimin e sfidave të…

Source