Britanikët blejnë USB mbi 300 euro për t’u mbrojtur nga 5G-ja

britaniket-blejne-usb-mbi-300-euro-per-t’u-mbrojtur-nga-5g-ja

Një pajisje që kushton mbi 300 funte premton që të ruajë familjen tuaj nga rreziqet e supozuara të 5G-s, duke përdorur teknologji kuantike – por a funksionon? Natyrisht që jo. Vendosja e rrjetit të ri mobil 5G filloi në Mbretërinë e Bashkuar vetëm verën e kaluar dhe ende nuk ka arritur jashtë zonave urbane. E […]

The post Britanikët blejnë USB mbi 300 euro për t’u mbrojtur nga 5G-ja appeared first on Rahovecnews.