Si t’i përdorim ngjyrat në marketing

si-t’i-perdorim-ngjyrat-ne-marketing

Ekspertët e marketingut dhe dizajnerët grafikë e kanë ditur prej kohësh që ngjyrat luajnë një rol kryesor në suksesin e një fushate marketingu. Ngjyra të ndryshme krijojnë ndjesi të ndryshme tek konsumatorët, duke i dhënë personalitet një marke dhe duke ndikuar tek shitjet. Më poshtë po listojmë 10 ngjyrat që rrisin shitjet dhe emocionet specifike që krijon secila ngjyrë. E kuqe E kuqja është…

Source