Premier Liga merr një vendim të madh drejt rinisjes së sezonit

premier-liga-merr-nje-vendim-te-madh-drejt-rinisjes-se-sezonit

20 klubet e Premierligës kanë votuar në favor të rifillimit të stërvitjeve me kontakt nga sot.

Stërvitja me kontakt nënkupton kalimin në Fazën e Dytë të Projektit Rifillimi.

Megjithatë, Premierliga me anë të një komunikate ka bërë të ditur se ky është një hap përpara por ende nuk ka datë të kthimit në fushë.

“Klubet e Premierligës sot votuan njëzëri për të rifilluar stërvitjen e kontaktit, duke shënuar një hap tjetër drejt rifillimit të sezonit të Premierligës, kur është e sigurt për ta bërë këtë”, thuhet në deklaratë.

“Skuadrat tani janë në gjendje të stërviten si grup dhe të përfshihen në zgjidhje duke minimizuar çdo kontakt të ngushtë të panevojshëm”.

“Prioriteti i Premierligës është shëndeti dhe mirëqenia e të gjithë pjesëmarrësve”.

The post Premier Liga merr një vendim të madh drejt rinisjes së sezonit appeared first on RahovesNews.