Klubi i Prodhuesve takohet me Fehmi Mehmetin, flasin për gjendjen ekonomike

klubi-i-prodhuesve-takohet-me-fehmi-mehmetin,-flasin-per-gjendjen-ekonomike

Klubi i Prodhuesve të Kosovës u takua me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës Fehmi Mehmeti, me të cilin diskutuan për gjendjen e ekonomisë së vendit gjatë pandemisë së shkaktuar nga COVID-19, si dhe situatën pas pandemisë. Prodhuesit gjatë takimit kërkuan një plan të qartë të rimëkëmbjes dhe për mbështetjen e ekonomisë së vendit, në mënyrë që të rritet likuiditeti por edhe investimet.

Source