Haradinaj: Përpjekjet për ta goditur UÇK-në, japin kundër efekt – ajo bëhet më e fortë

haradinaj:-perpjekjet-per-ta-goditur-uck-ne,-japin-kunder-efekt-–-ajo-behet-me-e-forte

“Gjykata Speciale është tepër e padrejtë. Është përgjigje joreale ndaj gjendjes së atëhershme dhe të tashme. Është  e çuditshme se si ka ardhë kjo gjykatë”, ka theksuar ai.

Haradinaj ka thënë se Kosova s’ka çfarë të fshehë dhe se krenohet me luftën e UÇK-së.

“Kosova s’ka çfarë të fshehë. Kosova e ka mbrojtur pragun e shtëpisë. Ne krenohemi me luftën tonë”, theksoi ai.

Haradinaj tha se të gjitha përpjekjet për ta goditur luftën e UÇK-së, japin kundër reagim, dhe ajo vetëm sa bëhet më e fortë.

“Këto përpjekjet me goditë UÇK-në, japin kundërvlerë, japin kundër reagim. Këto presione janë të gabueshme. Kushdo që bën presion ndaj shqiptarëve, gabon”, tha ai.