BQE: Pandemia po rrezikon stabilitetin financiar të Eurozonës

bqe:-pandemia-po-rrezikon-stabilitetin-financiar-te-eurozones

Sipas Bankës Qendrore Evropiane, ndikimi i pandemisë së COVID-19 në ekonominë e Eurozonës ka qenë i rëndësishëm, duke rritur dobësitë themelore financiare të zonës. Rishikimi i Stabilitetit Financiar për muajin maj, nga BQE-ja sugjerohet që përgjigjja fiskale e qeverive të Bashkimit Evropian ndaj pandemisë mund të shtronte pyetje mbi aftësinë e tyre për të shlyer borxhet dhe mund të ngjallte…

Source