Zogaj – VV-së: Na tregoni përmes një videoje si do e refuzoni vendimin e Kushtetueses në pandemi

zogaj-–-vv-se:-na-tregoni-permes-nje-videoje-si-do-e-refuzoni-vendimin-e-kushtetueses-ne-pandemi

Zogaj thotë se VV-ja pas demostrimit që na tregoi se si te organizohen protestat ne koha pandemie dhe se si te organizohet procesi zgjedhor ne ketë kohe, e udhës është tash qe te na tregon se si refuzohet vendimi i Gjykatës Kushtetuese po në këtë kohë.

“Psh, permes nje video incizimi me na tregu se si nuk do te dalin nga objekti i qeverise dhe ato te ministrive perkatese si shenje e refuzimit te vendimit te Gjykates .As ky veprimi i fundit eventualisht nuk do te duhej me u marre si presion mbi Gjykaten” shkruan Zogaj në Facebook.

Postimi i plotë:

Pas demonstrimit qe LV tregoi se si te organizohen protestat ne koha pandemie dhe se si te organizohet procesi zgjedhor ne kete kohe, e udhes eshte tash qe te na tregon se si refuzohet vendimi i Gjykates Kushtetuese, po ne kohe pandemie. Psh, permes nje video incizimi me na tregu se si nuk do te dalin nga objekti i qeverise dhe ato te ministrive perkatese si shenje e refuzimit te vendimit te Gjykates 😛

As ky veprimi i fundit eventualisht nuk do te duhej me u marre si presion mbi Gjykaten. /Rahovecnews.net/