Thaçi: Qeveria dështoi në ekonomi, duhet sa më shpejt Pakoja e Rimëkëmbjes

thaci:-qeveria-deshtoi-ne-ekonomi,-duhet-sa-me-shpejt-pakoja-e-rimekembjes

Presidenti Hashim Thaçi pas takimi me kryetarin Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi ka folur për nevojën sa më të shpejtë për Pakon e Rimëkëmbjes Ekonomike, raporton Rahovec Newse. Presidenti Thaçi ka thënë se një shtet mund të ketë sukses vetëm nga bashkëpunimi i ngushtë në mes të institucioneve dhe bizneseve. Ai ka falënderuar afaristët për punën që e kanë bërë në këtë kohë të rëndë për…

Source