Rukiqi: Të hapen të gjitha bizneset dhe sektorët e ekonomisë, jo më larg se më 28 maj

rukiqi:-te-hapen-te-gjitha-bizneset-dhe-sektoret-e-ekonomise,-jo-me-larg-se-me-28-maj

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi ka kërkuar që të hapen të gjitha bizneset dhe sektorët e ekonomisë. Ai me anë të një shkrimi në Facebook ka shkruar se hapja e tyre duhet të ndodh jo më larg se data 28 maj. “Të hapen të gjitha bizneset dhe sektorët e ekonomisë. Është koha për hapje të të gjitha bizneseve, jo më larg se data 28 maj 2020. Situata me pandeminë…

Source