Mercedes paraqet prototipin e ri 300 SL

mercedes-paraqet-prototipin-e-ri-300-sl

Disenjatori sugjeroi pamjen e një versioni modern të makinës së kultit Mercedes në profilin e tij “Instagram”. Mercedes 300 SL Coupe është një nga makinat më të dëshirueshme të të gjitha kohërave. Dizajni i tij ende lë shumë adhurues të veturave sot pa frymë, dhe duket se ka ardhur koha për versionin e tij modern. […]

The post Mercedes paraqet prototipin e ri 300 SL appeared first on Rahovecnews.