3 llojet e personave që “e helmojnë” zyrën

3-llojet-e-personave-qe-“e-helmojne”-zyren

Pothuajse në çdo vend pune janë disa persona që e rëndojnë atmosferën dhe marrëdhëniet kolegiale. Puna na përball me shumë njerëz dhe kolegë, me disa nga të cilët nuk pëlqehemi. Por kur puna të lidhë, do apo jo duhet të gjesh një rrugë komunikimi për të zhvilluar procesin e punës në rregull. Gjeni më poshtë tri llojet kryesore të këtyre njerëzve “toksikë”: I pandjeshmi dhe acaruesi Ky…

Source