Këshilltari i presidentit: Dialogu i paralajmëruar nga Franca dhe Gjermania do ta ketë fatin e vizave

keshilltari-i-presidentit:-dialogu-i-paralajmeruar-nga-franca-dhe-gjermania-do-ta-kete-fatin-e-vizave

Sipas tij politika evropiane e vizave për Kosovën është duke marrë përmasa raciste.

“Gjermania dhe Franca që nga viti 2009 mbajnë kosovarët të izoluar nga lëvizja e lirë. Një proces, të cilin me shtete tjera e kanë përfunduar ende pa e nisur. Politika evropiane e vizave për Kosovën është duke marrë përmasa raciste, duke e açikuar popullin e Kosovës si ‘parashoqëri primitive’ përball “shoqërive moderne” evropiane”.

Postimi i plotë: