Home Lajmet Zëvendësministrat nuk raportuan për punën e tyre 100 ditëshe

Zëvendësministrat nuk raportuan për punën e tyre 100 ditëshe

0
Zëvendësministrat nuk raportuan për punën e tyre 100 ditëshe

Por njëjtë nuk vepruan edhe zëdhënësit e këtyre ministrave.

29 zëvendësministrat nuk patën mundësi të raportojnë për punën e tyre.

E se kontribuuan në masë të madhe e thotë njëri nga ta.

Edison Jakurti që është zëvendës i Rozeta Hajdarit tregon se çka konkretisht ishte angazhuar gjatë kësaj kohe.

Por ky nuk ishte angazhimi i vetëm që kishte.

Përgatitja e tij akademike bëri që Jakurti të bëhej edhe pjesë e ekipit për krijimin e pakos fiskale, raporton T7.

E zëvendësministri i Ministrisë së Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike thotë se bashkëpunoi me kolegët e tij zëvendësministra në raste të shpeshta.

Ndërkohë ata që merren me punën e administratës dhe qeverisë tregojnë se si duhet të jetë puna e një zëvendësministri.

Sipas Rushitit, numri 29 i zëvendësministrave është i mjaftueshëm që të arrihet menaxhimi i mirë. Qeveria Kurti ka gjithsej 15 ministri e që i bie nga dy zëvendësministra për secilën.

Ndryshe ishte në qeveritë e kaluara, kur numri i zëvendësministrave ishte kritikuar pasi konsiderohej si ngarkesë për buxhetin e shtetit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Ku po shkon !!