Si do të duket Mercedes i ri 300 SL?

si-do-te-duket-mercedes-i-ri-300-sl?

Dizajneri sugjeroi pamjen e një versioni modern të makinës së kultit Mercedes në profilin e tij “Instagram”. Mercedes 300 SL Coupe është një nga makinat më të dëshirueshme të të gjitha kohërave. Dizajni i tij ende lë shumë adhurues të veturave sot pa frymë, dhe duket se ka ardhur koha për versionin e tij modern. […]

The post Si do të duket Mercedes i ri 300 SL? appeared first on Rahovecnews.