Qeveria shfrytëzon vetura me qira, kostoja më e lartë se çmimi i shitjes

qeveria-shfrytezon-vetura-me-qira,-kostoja-me-e-larte-se-cmimi-i-shitjes

Prej më shumë se dy vitesh qeveria e Kosovës po shfrytëzon vetura me qira me çmime që marrin kosto më të lartë se vlera e shitjes së tyre. Kontrata prej rreth 7 milionë euro që nxjerr shkelje në proces të tenderimit dhe humbje për buxhetin së fundi është bërë objekt hetimi i prokurorisë. Në mars 2017 qeveria e Kosovës vendosi të marrë vetura me qira për të gjitha segmentet institucionale dhe i…

Source