Pakoja e rimëkëmbjes ekonomike prej 1.1 miliard € gati javën tjetër, përfshin të gjitha bizneset

pakoja-e-rimekembjes-ekonomike-prej-1.1-miliard-e-gati-javen-tjeter,-perfshin-te-gjitha-bizneset

Pakoja e rimëkëmbjes ekonomike do të prezantohet javën tjetër, vlera e të cilës parashihet të jetë prej 1.1 miliard euro. Zëvendësministri i Financave dhe Transfereve, Ilir Aliu, në një intervistë për Rahovec Newse tha se Qeveria ka formuar komisionin i cili ka përgatitur plani e pakos për rimëkëmbje ekonomike. Sipas tij, kjo pako do të realizohet përmes kredisë, granteve dhe disa subvencione.

Source