ATK-ja jep detaje për rifillimin e rimburësit të kuponëve fiskalë

atk-ja-jep-detaje-per-rifillimin-e-rimburesit-te-kuponeve-fiskale

Duke pas parasysh që kemi pranuar një numër të konsiderueshëm të pyetjeve tuaja, lidhur me ri-fillimin e kampanjës për rimbursim nga kuponët fiskal, e cila siç jeni të njoftuar është ndërpre me qëllim që ta ruajmë shëndetin e secilit prej nesh, dhe në të njëjtën kohë të parandalojmë përhapjen e COVID 19. Aktualisht menaxhmenti i Administratës Tatimore të Kosovës ende nuk ka marre vendim që të…

Source