Si ta dalloni që telefonin e vjetër po ua shesin për të ri

si-ta-dalloni-qe-telefonin-e-vjeter-po-ua-shesin-per-te-ri

Në internet është shpërndarë një video që tregon se si po paketohen telefonat e mençur ‘iPhone’, kinse janë të ri dhe të pa hapur fare Teknologjia e telekomunikacionit ka përparuar shumë këtë dekadë saqë ka bërë që kompanitë kryesore iPhone dhe Samsung të nxjerrin çdo 6 muaj nga një model të ri. Këta dy gjigantë […]

The post Si ta dalloni që telefonin e vjetër po ua shesin për të ri appeared first on Rahovecnews.