Shpërndahen 72 pako për familjet në Rahovec në prag të festës së Fiter Bajramit

Iniciativa Pozitive ka vazhduar me aksionet e veta për shpërndarjen e pakove për qyetarët e Komunës së Rahovecit.

Si gjithmon në prag të festës së Fiter Bajramit Iniciativa Pozitive ka shpërndar një numër të madhë të pakove.

Këtë herë kemi pasur knaqësi që gjatë shpërndarjes na janë bashkangjitur edhe djemt nga tifo gurpi “Ultras Vreshtarët”, të cilët treguan shembullin e aktivitetit dhe përkrahjes për qytetin e tyre.


Ky aksion në total është mundësuar fal donatorëve që kanë dhënë ose “pastruar” pasurin e tyre duke ndar një pjes të saj atyre që kanë më shumë nevojë.
I gjithë falenderimi i shkon donatorëve kurse shpërbilimin e shpresojm të gjithë, Inshallah!