Shitjet e Alibaba gjatë izolimit të Covid-19, në nivele rekord

shitjet-e-alibaba-gjate-izolimit-te-covid-19,-ne-nivele-rekord

Gjiganti Kinez Alibaba raportoi të ardhura dhe fitime mbi pritshmëritë e analistëve për tre mujorin e parë të 2020 ndërsa izolimi i Covid-19 shtyu më shumë njerëz të blejnë online. Kriza e shëndetit publik që kaploi botën detyroi njerëzit të qëndrojnë brenda shtëpive të tyre duke rritur porositë online.     Shitjet e biznesit kryesor […]

The post Shitjet e Alibaba gjatë izolimit të Covid-19, në nivele rekord appeared first on Rahovecnews.