OEK letër Bislimit me propozimet për Pakon e Rimëkëmbjes Ekonomike

oek-leter-bislimit-me-propozimet-per-pakon-e-rimekembjes-ekonomike

Oda Ekonomike e Kosovës përmes një letre dërguar ministrit në detyrë të Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi i kanë propozuar hapat që duhet të ndërrmiren për hartimin e Pakos për Rimëkëmbjes Ekonomike. Letra e Plotë: Fillimisht, dëshiroj të ju falenderoj për bashkëpunimin dhe këmbimin e mendimeve konstruktive, për t’i ndihmuar sektorit privat, në një periudhë shumë të vështirë…

Source