Ministria e Financave me mbështetje të USAID organizon takimin virtual me FMN-në

ministria-e-financave-me-mbeshtetje-te-usaid-organizon-takimin-virtual-me-fmn-ne

Ministria e Financave dhe Transfereve sot ka organizuar një forum virtual për të diskutuar sfidat e vazhdueshme dhe të ardhshme të politikës për Kosovën. Në këtë forum morrën pjesë përfaqësuesit e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), dhe përfaqësuesit e komunitetit të biznesit. Forumi virtual u mbështet nga USAID/Programi për Qeverisje Ekonomike në Kosovë. Në njoftimin e MFT-së thuhet se…

Source