Beqarët janë më kreativë dhe në formë

beqaret-jane-me-kreative-dhe-ne-forme

Duket se të jesh beqar, ka edhe avantazhe. Se paku kështu mendojnë disa kërkues ne Universitetin zviceran te Bazel-it, te cilët kane vërtetuar se beqarët kane disa arsye për te mos u ndjerë keq. Me këtë mendim bashkohen edhe kërkues te Max Planck Institute for Human Development. Sipas tyre, beqarët peshojnë së paku 2 kilogram me pak se bashkëmoshatarët e tyre te martuar, edhe pse këta te fundit…

Source