Thaçi: Nuk është i ri Kurti në politikë, na u ka pshtjellë nëpër këmbë qe 20 vjet

thaci:-nuk-eshte-i-ri-kurti-ne-politike,-na-u-ka-pshtjelle-neper-kembe-qe-20-vjet

Presidenti thotë se Kurti tash e 20 vite është përzier, por që cdoherë ka humbur zgjedhjet.

‘’ Na u ka përzi tash e 29 vite si humbës i zgjedhjeve. Nuk eshte i ri Kurti në politike, na u ka pshtjellë nëpër këmbë qe 20 vjet’’, ka thënë ai.

‘’Atij i mungon memoria insittucionale dhe i duhet pjekuri politike për të marrë përgjegjësi. Nuk mjafton vetëm fitorja’’.