Thaçi: Komunikatën kërcënuese të ‘Gardës Vullnetare Shqiptare’ e shkroi Kurti në selinë e VV-së

thaci:-komunikaten-kercenuese-te-‘gardes-vullnetare-shqiptare’-e-shkroi-kurti-ne-seline-e-vv-se

I pyetur se a do të pranojë të dalë në debat me Kurtin, Thaçi u shpreh se do ta kishte një debat shumë relaksues me kryeministrin në detyrë.

“Unë do ta zhvilloja një debat shumë relaksues dhe mund të them shumë zbavitës”, ka thënë Thaci në Klan Kosovë.