Studimi: Coronavirusi nuk mbijeton në ujërat e kripura

studimi:-coronavirusi-nuk-mbijeton-ne-ujerat-e-kripura

Coronavirusi nuk mbijeton në ujërat e detit. “Ky është një lajmi i mirë për ata që do të frekuentojnë plazhet këtë verë”, thanë studiuesit e ”Ifremer”, Instituti i Kërkimeve Franceze për Detin, raporton Ansa. Për të arritur në përfundimet e tyre, studiuesit francezë studiuan midhjet dhe mostrat e ujit të detit të marra në pika të ndryshme në bregdetin e Francës. Ndër 21 molusqet e analizuara…

Source