Ministri i Bujqësisë z. Besian Mustafa viziton Komunën e Rahovecit

Pas reshjeve të shumta që kanë kapluar gjithë vendin tonë, sot gjatë ditës Ministri Mustafa ka vizituar disa zona të cilat ishin më të goditura nga breshri dhe vërshimet, përkatësisht në fshatin Krushë e Madhe, Zaqisht dhe disa zona të tjera vreshtare.

Ai është pritur nga i pari i Komunës z. Smajl Latifi, drejtori Berat Duraku dhe bashkëpuntorë të tjerë.

Kryetari Latifi së bashku me ministrin Mustafa janë shprehur të gatshëm për t’iu dalë në ndihmë fermerëve, pavarsisht asaj se buxheti i ndarë për këto fatkeqësi natyrore nuk mund ti mbulojë gjithë dëmin e shkaktuar.