Krasniqi: VV po tenton ta kap edhe BIK-un

krasniqi:-vv-po-tenton-ta-kap-edhe-bik-un

Krasniqi, ka shkruar se akuza ndaj BIK-ut e krijon hapësirën për marrjen nën kontroll të BIK-ut, përmes dobësimit të udhëheqjes aktuale

Shkrimi i Krasniqit:

Postimi i ArbĂ«r Vokrrit duhet tĂ« lexohet mĂ« vĂ«mendje. Nuk Ă«shtĂ« esenca e tij mospajtimi me Xhelal Sfeqlen. Vokrri po kĂ«rkon shumĂ« mĂ« shumĂ«: po kĂ«rkon qĂ« BIK-u “tĂ« ndihmohet” me vullnetarĂ« pĂ«r ta mbajtur rendin, qĂ« do tĂ« thotĂ« tĂ« mirret nĂ«n kontroll nga ato grupe.

Kjo paraqet rrezik direkt pĂ«r statusin e BIK-ut dhe liritĂ« tona fetare. E dyta, Vokri po thotĂ«:”Nuk është VV ajo që kërkon të mos shfrytëzohen xhamitë, por është BIKu që nuk po ka kapacitet për menaxhim të situatës sipas kërkesave të IKSHP-së.”Pra, po ia faturon fajin BIK-ut, e duke e amnestuar LVV-nĂ«.

Edhe kjo akuzë ndaj BIK-ut e krijon hapësirën për marrjen nën kontroll të BIK-ut, përmes dobësimit të udhëheqjes aktuale. Skenar intelegjent. A e kupton myftiu, nuk e di. Tybe nuk e kam dertin e tij, por e kam dertin e BIK-ut, si institucion i pavarur dhe të lirive tona fetare. /Rahovecnews.net/