Apple dhe Google lansojnë softuerin për aplikacionin e gjurmimit të coronavirusit

apple-dhe-google-lansojne-softuerin-per-aplikacionin-e-gjurmimit-te-coronavirusit

Kompanitë Apple dhe Google kanë lëshuar një mjet softueri, që do të bëj të mundur për të gjithë vendet e botës të lansojnë aplikacionin për gjurmimin e coronavirusit. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, ajo u ofron zhvilluesve mundësinë e përdorimit të shtuar të Bluetooth, për të zgjidhur një problem që aplikacionet ekzistuese të iPhone […]

The post Apple dhe Google lansojnë softuerin për aplikacionin e gjurmimit të coronavirusit appeared first on Rahovecnews.