8 raste të reja në Prizren por qytetarët nuk ndalin daljet, arrestohn 24 persona

8-raste-te-reja-ne-prizren-por-qytetaret-nuk-ndalin-daljet,-arrestohn-24-persona

Thuajse çdo ditë po raportohet për raste të reja të infektuar me koronavirus në Prizren, vetëm mbrëmë janë konfirmuar 8 raste të reja.

Pavarësisht kësaj qytetarët duket se nuk po i ndalin aspak qejfet dhe shëtitjet e tyre.

Në bazë të raportit të Policisë së Kosoës, dje janë arrestuar 24 persona që nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë për masat e ndërmarra për parandalimin e pandemisë.

Sipas raportit, dje janë arrestuar 7 persona duke konsumuar pije në një lokal, e 17 të tjerë janë arrestuar për arsyeje të ngjajshme./IndeksOnline/