Tahiri: Brenda një viti do të kemi zgjedhje, LVV do të ketë rënie

tahiri:-brenda-nje-viti-do-te-kemi-zgjedhje,-lvv-do-te-kete-renie

Tahiri ka thënë se zgjedhjet do të mbahen brenda një viti, dhe deklarata e Kurtit do të demantohet.

“Brenda një viti do të ketë zgjedhje, ndoshta nuk do të shkojë as një vit. Pas përfundimit të pandemisë dhe do ta shohim, edhe kjo deklaratë e kryeministrit në detyrë, Albin Kurti do të demantohet”, u shpreh Tahiri në Debat Plus.

Më tej, ai ka thënë se nëse Kurti do të ishte në pozicion aq të favorshëm nuk do të kishte frikë nga formimi i Qeverisë së re nga ana e LDK-së.

“E shohë një panik të Kurti, LVV do të filloi të ketë rënie në zgjedhjet e reja”, shtoi ai.

Tahiri tha se LVV më nuk ka asnjë mundësi që të rritet.