Për këto gjëra mos flisni kurrë në punë

per-keto-gjera-mos-flisni-kurre-ne-pune

Në punë, të shprehësh bindjet dhe qëndrimet e tua është një formë arti. Nuk mund të ndërtosh një rrjet të fortë profesional nëse nuk hapesh me kolegët. Por në të njëjtën kohë kjo gjë është e vështirë, sepse mund të ndash gjërat e gabuara të cilat mund të kenë një ndikim të negativ në karrierën tënde. Duhet të kuptosh ku është kufiri dhe të jesh i kujdesshëm të mos e kalosh atë, sepse çdo gjë që…

Source